Vanwege de maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zijn er aanpassingen aan de gemeentelijke dienstverlening. Uitgangspunt is dat we op verantwoorde wijze inwoners, ondernemers en organisaties van dienst blijven. Daarvoor vragen wij uw begrip en medewerking.

Balie Burgerzaken

De balie Burgerzaken werkt momenteel volledig op afspraak

Afspraak in de ochtenden

U kunt een afspraak voor de balie Burgerzaken inplannen voor een bezoek op werkdagen in de ochtend (van 8.00 tot 12.00 uur). Een afspraak maakt u online of telefonisch via het nummer 035 - 548 16 11. De avondopenstelling is op dit moment vervallen.

Let op: de pasfoto-automaat in het gemeentehuis is buiten gebruik dus u moet zelf een pasfoto meenemen. 

Balie Belastingen

Voor vragen over belastingen of WOZ-waarde kunt u een e-mail sturen naar belastingen@baarn.nl of telefonisch contact opnemen via het telefoonnummer 035 - 548 16 11.

Afdeling Vergunningverlening

De afdeling Vergunningverlening is bereikbaar via het mailadres vergunningverlening@baarn.nl of  via het telefoonnummer 035 - 548 16 11.

Loket Wonen, Zorg & Welzijn

U kunt telefonisch contact opnemen met het Loket Wonen Zorg & Welzijn via het algemene nummer 035 - 548 16 11. Er vinden op dit moment zo min mogelijk huisbezoeken plaats.

Lokaal Team

Het Lokaal Team is goed bereikbaar via mail en telefoon. Per hulpvraag wordt gekeken of het vervolg digitaal of fysiek plaatsvindt. U kunt uw contactpersoon bij het Lokaal Team bereiken voor vragen via het telefoonnummer 06 - 28 31 63 03.

Recyclingstation

In verband met drukte en de noodzaak om afstand te houden, worden bij het recyclingstation maximaal 10 auto's tegelijk toegelaten. Houd rekening met een wachttijd. Kijk voor meer informatie ook op de .

Huwelijken

In het gemeentehuis geldt op dit moment een maximaal aantal personen bij huwelijken. Bij huwelijken in de trouwkamer (‘administratief trouwen’) zijn maximaal 6 personen welkom. In de trouwzaal (ceremonie met een trouwambtenaar) mogen maximaal 24 personen aanwezig zijn. Deze aantallen zijn inclusief het bruidspaar.