Werken bij de gemeente Baarn

We zoeken regelmatig nieuwe medewerkers, trainees en stagiairs die zich met hart en ziel willen inzetten voor vorstelijk Baarn. Zo’n 140 medewerkers zetten zich elke dag in voor de mensen die er wonen, werken en op bezoek komen.

De organisatie vernieuwt zich en dat blijft niet onopgemerkt. Hier is ruimte voor mensen met ideeën. Werken in Baarn is leuk, werken aan Baarn is nog leuker. Juist hier is je werk interessant en van het grootste belang. Waarom? Binnen jouw vakgebied krijg je volop de ruimte. Kun jij dat aan? Dan ben je erg welkom. In Baarn bieden we je alles wat je loopbaan nodig heeft. Staat er geen vacature open? Bekijk deze pagina dan regelmatig voor de actuele vacatures, of volg de gemeente Baarn op LinkedIn.

Baarn is een gemeente met bijna 25.000 inwoners in het hart van het land. Er werken ongeveer 140 medewerkers bij de gemeente Baarn. In Baarn werken we, net als veel andere gemeenten, samen met inwoners, ondernemers en instellingen. De rol van de gemeente verandert. Dat pakken we graag op. Daarin zien we kansen. Kansen die vragen om beweging en meedenken. Om die beweging kracht bij te zetten, werken we met een directie, 6 teams en een concernstaf.

Wij geven ruimte aan initiatieven van inwoners en gaan graag in gesprek met organisaties, ondernemers en medewerkers. Ook voor onze medewerkers kijken we graag verder. Met oog voor wat bij medewerkers past en wat de organisatie verder helpt.

        

Solliciteren

De actuele vacatures bij de gemeente Baarn vind je hieronder. Door op de vacature te klikken, krijg je de volledige vacaturetekst te zien. Bij het invullen van sommige vacatures wordt de gemeente Baarn ondersteund door werving- en selectiebureaus. In dat geval word je doorgeleid naar de website van dit bureau. Het is dan niet nodig om je sollicitatie naar de gemeente te sturen.

Acquisitie naar aanleiding van de vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Vacatures

  • Wij zijn voor ons Baarns Lokaal Team op zoek naar een generalist Wijkteam met ervaring op het gebied van het jonge kind (23-05-2019) Lees meer