Van maandag 16 t/m zaterdag 21 mei vinden de Duurzame Dagen Baarn plaats! BaarnDuurzaam informeert u dan over zonnepanelen op eigen dak, over leningen voor het verduurzamen van VvE’s en elke dag is er ‘EnergieCafé on the beach’ (bij De Wereld van Pippe in de Laanstraat).

Een week dus vol mogelijkheden om uw vragen over energie besparen en opwekken te stellen. Zien we u daar?

Alle activiteiten op een rij:

  • EnergieCafé on the beach (elke dag):  Zelfs bij zomerse temperaturen kunt u al uw vragen over energie besparen en opwekken aan de EnergieCoaches van EnergiekBaarn stellen. Ontmoet ze op het ‘strand’ voor De Wereld van Pippe!
  • Bijeenkomst Zonnepanelen op eigen dak (wo.avond): Bent u zich aan het oriënteren op zonnepanelen? Kom dan vooral naar deze bijeenkomst! Met de kennis en ervaringen van EnergiekBaarn kunt u uw voordeel doen. Aanmelden graag via: contact@energiekbaarn.nl
  • Bijeenkomst Lening voor verduurzamen appartementengebouw (vr.ochtend): Speciaal voor bestuurders van VvE’s: Fiona Hamberg van het Warmtefonds vertelt u alles over de lening voor verduurzaming van appartementengebouwen. Aanmelden graag via:  contact@energiekbaarn.nl.

Kijk voor meer informatie op de website van BaarnDuurzaam