In de maanden november en december krijgen alle Nederlandse huishoudens 190 euro per maand van de Rijksoverheid vanwege de stijging van de energiekosten. In totaal dus een extra compensatie van 380 euro. Maar niet bij iedereen stijgt de energierekening. Sommigen hebben nog een vast contract met lage prijzen. Of hebben het ‘extraatje’ niet echt nodig. Is dat voor u het geval? U kunt ook anderen helpen met (een deel van) uw energiecompensatie door het aan een (Baarns) goed doel te schenken.

Er is een grote groep Nederlanders die het komende winter extra zwaar zal krijgen door de stijgende kosten voor dagelijkse boodschappen en energie, ondanks de tegemoetkomingen van de overheid. Wilt u uw bijdrage doneren aan een doel welke Baarnse mede-inwoners helpt? Dan kunt u contact opnemen met Pit Baarn. Zij hebben een overzicht van Baarnse goede doelen. U vindt de gegevens van Pit Baarn hieronder.

Zelf een vraag of hulp nodig?

Heeft u zelf vragen over hulp en regelingen bij een laag inkomen of geldproblemen? Neem dan contact op met Pit Baarn. Zij zijn telefonisch bereikbaar op het telefoonnummer 035 - 303 78 88 (buiten de werktijden tijden kunt u een voicemailbericht inspreken). Ook kunt u zonder afspraak inlopen op de Eemnesserweg 17 in Baarn, op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur.