In samenwerking met Winst uit je woning organiseert de gemeente Baarn van 17 januari tot en met 31 maart een advies- en inkoopactie voor energiebesparende maatregelen. Om inwoners zoveel mogelijk te ontzorgen stelt Winst uit je woning op maat gemaakte adviezen en offertes samen.

Tijdens de inkoopactie kunnen inwoners kiezen voor vloerisolatie, spouwmuurisolatie, isolatieglas en zonnepanelen. Door de inkoop op grote schaal zijn de voorwaarden goed en de prijzen scherp. Per maatregel selecteert Winst uit je woning een bedrijf door een uitvraag. Tijdens de uitvraag moeten deze bedrijven voldoen aan strenge voorwaarden, zodat de deelnemers zeker weten dat de uitvoerende bedrijven een juiste prijs-kwaliteitverhouding aanbieden. Dat bespaart de woningeigenaar tijd en uitzoekwerk.

Informatieavond

Op 30 januari om 19:00 uur is er een online informatieavond voor woningeigenaren in de gemeente Baarn. Tijdens de informatieavond horen inwoners alles over de advies- en inkoopactie, de slimste maatregelen, subsidies en financieringen. Uiteraard is er gelegenheid om vragen te stellen.

Aanmelden

Wethouder Steven de Vries: Met deze actie wil de gemeente Baarn haar inwoners helpen om hun woning te verduurzamen en hun wooncomfort te verhogen. We hopen dat zoveel mogelijk woningeigenaren meedoen; zowel voor de besparing op hun energierekening als voor de bijdrage aan een energieneutraal Baarn.” Vrijblijvend aanmelden voor de inkoopactie en de informatieavond kan via www.winstuitjewoning.nl/baarn(externe link).