Aangepaste openingstijden gemeentehuis

De komende weken zijn er veel feestdagen. Tijdens deze feestdagen is het gemeentehuis op bepaalde dagen gesloten. Ook wordt het afval soms op afwijkende dagen opgehaald. Hieronder vindt u een overzicht.

Openingstijden gemeentehuis

Het gemeentehuis is gesloten op donderdag 27 en vrijdag 28 april (Koningsdag en een zogenoemde ‘brugdag’), vrijdag 5 mei (Bevrijdingsdag), donderdag 25 en vrijdag 26 mei (Hemelvaartsdag en een zogenoemde ‘brugdag’) en maandag 5 juni (Tweede Pinksterdag). U kunt voor het regelen van veel zaken wel gewoon terecht op de gemeentelijke website.

Afval en Recyclingstation

Op bepaalde feestdagen haalt Reinigingsbedrijf Midden Nederland (RMN) geen afval op, maar is er een andere ophaaldag. In het inzamelschema op www.rmn.nl kunt u zien op welke andere dag het afval wordt opgehaald. Let op: dit kan ook één of meerdere dagen vóór of na de feestdag zijn!

Er wordt door RMN geen afval opgehaald op: donderdag 27 april (Koningsdag), donderdag 25 mei (Hemelvaartsdag) en maandag 5 juni (Tweede Pinksterdag). Het Recyclingstation is tijdens deze feestdagen ook gesloten.

Op 5 mei (Bevrijdingsdag) haalt RMN wel als gebruikelijk afval/grondstoffen op en is ook het Recyclingstation als gebruikelijk geopend.