Afscheid van Theo Stroo als wethouder

Met ingang van 1 januari 2020 nemen wij afscheid van Theo Stroo, onze Wethouder. Jarenlang heeft Theo zich sterk gemaakt voor D66 en Baarn. Sinds 2010 was Theo al actief als raadslid en fractievoorzitter en sinds 5 jaar als wethouder. Wij zijn Theo enorm dankbaar voor zijn jarenlange inzet. Theo heeft zich de afgelopen jaren als een zeer bevlogen en capabele Wethouder ingezet voor de gemeente Baarn.

5 Jaar geleden begon Theo met veel enthousiasme als wethouder en heeft zich met veel energie, kennis en kunde ingezet voor de Baarnse samenleving. Theo leverde een geweldige bijdrage aan het op orde brengen en houden van de gemeentelijke financiƫn, het afronden van de bouw van nieuwe scholen en een stevige positie van het kunst & cultuurbeleid.

Theo heeft de afgelopen maanden nagedacht over zijn rol als wethouder en besloten dat de invulling die hij hieraan wil geven momenteel niet mogelijk is. Wij vinden dat enorm jammer, echter begrijpen zijn keuze en respecteren deze ten volste.

Inmiddels is fractie en bestuur bezig om een goede opvolger te kiezen die samen met onze fractie, actieve leden en het bestuur met evenveel energie, de dossiers oppakt en Baarn nog beter en mooier maakt dan het al is!

Fractie en bestuur van D66 Baarn

Bron persbericht: D66 Baarn