Baarn doet mee met de verkiezing MKB-vriendelijkste gemeente

Gemeente Baarn doet dit jaar mee met de verkiezing MKB-vriendelijkste gemeente. Ondernemers wordt via een enquête gevraagd om te laten weten hoe zij het beleid van de gemeente ervaren.

De gemeente Baarn heeft zich het afgelopen jaar ingespannen om het bedrijfsklimaat te verbeteren. Zo is het bedrijventerrein de Drie Eiken vernieuwd, en hebben de Baarnse bedrijventerreinen Drie Eiken en de Noordschil het Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen behaald.

Vijfenzeventigste bedrijfsbezoek

Ook wethouder Jansma van Economische Zaken laat zich namens het college regelmatig zien bij de Baarnse ondernemers. Dat wordt in hoge mate gewaardeerd door de ondernemers. “Veel van hen maken voor het eerst mee dat de gemeente bij hen op bezoek komt”, licht hij toe. Hij gaat langs bij grote en kleine ondernemers. Komende week is het bedrijf Hotmelt - specialist op het gebied van industriële lijmapparatuur - aan de beurt. Dat wordt zijn vijfenzeventigste bezoek.

Verkiezing

MKB-Nederland wil dat gemeenten zich realiseren dat ondernemers van groot belang zijn voor de lokale economie, werkgelegenheid en leefbaarheid. Het is dan ook zaak dat gemeenten beleid voeren waardoor zij u de ruimte krijgen om te ondernemen. Daarom reikt MKB-Nederland ook dit jaar een prijs uit aan de gemeente met het beste ondernemersklimaat. Deze verkiezing dient als een stimulans voor gemeenten om zich meer in te spannen voor ondernemers. De gemeente Baarn doet aan deze verkiezing mee.

Enquête

Vanaf 8 maart ontvangen ondernemers in de gemeente Baarn een brief met daarin een uitnodiging om de enquête digitaal in te vullen. Voor meer informatie kan men contact opnemen met de heer Jack van de Gevel via e-mail: jack.vandegevel@baarn.nl.