Collectieve inkoopactie duurzame maatregelen van start

De gemeente Baarn organiseert in samenwerking met ‘Winst uit je woning’ een advies- en inkoopactie voor duurzame energiemaatregelen. Vanaf deze week ontvangt een groot aantal woningeigenaren in Baarn een uitnodiging om mee te doen. Bent u eigenaar van een woning in gemeente Baarn? Meld u dan voor 31 maart 2021 vrijblijvend aan via winstuitjewoning.nl

Tijdens de actie wordt met een grote groep huiseigenaren ingekocht. Hierdoor zijn de voorwaarden van de maatregelen gunstig en de prijzen scherp. De uitvoerende bedrijven worden door middel van een veiling geworven. De actie geldt voor zonnepanelen, vloerisolatie, spouwmuurisolatie, ventilatiesystemen en isolatieglas. Door alleen samen te werken met leveranciers die voldoen aan strenge voorwaarden, worden kwaliteit, service en garantie gewaarborgd.

Hoe werkt de actie?

Meld u aan op de website winstuitjewoning.nl. Afhankelijk van de beoogde maatregel volgt een persoonlijk gesprek (online, per telefoon of bij de deelnemer thuis) en ontvangt u één of meer offertes op maat voor de aangevraagde maatregelen. Als u de offerte heeft getekend, voert de geselecteerde leverancier het werk uit. Winst uit je woning bewaakt de voortgang en controleert de resultaten. Ook een eventuele subsidieaanvraag of btw-teruggave wordt door Winst uit je woning voor u geregeld.

Vragen en meedoen

Bewoners met vragen kunnen bellen met de servicedesk van Winst uit je woning (telefoon 023 583 69 36). Naast de collectieve inkoop in samenwerking met Winst uit je woning kunnen inwoners van Baarn ook gebruikmaken van het doorlopende energie-adviesprogramma van EnergiekBaarn (advies@energiekbaarn.nl).