Eemweg vanaf 30 augustus afgesloten voor renovatie

De Eemweg -  tussen de kruising met de Kerkstraat en de rotonde bij de De Geerenweg / Doormanlaan – is vanaf 30 augustus afgesloten vanwege een grondige renovatie. Het wordt een 30-kilometer weg met snelheidsremmende verhoogde plateaus bij de kruisingen, waar verkeer van rechts straks voorrang heeft. Tijdens de werkzaamheden wordt tegelijk het riool vervangen door een regenwaterriool. En er worden extra bomen gepland. Vanwege de uitgebreide werkzaamheden is de weg vanaf de start gedurende 8 tot 10 weken afgesloten voor het verkeer. Er worden omleidingen ingesteld.

een tekstkar meldt de tekst over de afsluitingDoel van de renovatie en nieuwe inrichting is onder meer het verhogen van de verkeersveiligheid in deze straat. Afgelopen maanden konden omwonenden van de Eemweg suggesties doen voor de nieuwe inrichting en de renovatie. Waar mogelijk zijn die meegenomen in het ontwerp.

Voor meer informatie over het project en een overzicht van omleidingen kunt u kijken op de speciale website www.baarn.nl/eemweg