Geef je snel op voor de niet-te-missen Survival in de zomervakantie!

Over een paar weken begint voor alle basisschoolkinderen de zomervakantie: een heerlijk vooruitzicht!

Voor velen betekent het lekker even weg in eigen land of buitenland. Maar zorg ervoor dat je op tijd terug bent, want we sluiten de zomervakantie weer traditiegetrouw af met de Survivalrun voor scholieren.

In de laatste vakantieweek is op donderdag 29 augustus 2019 de spectaculaire, niet-te-missen Survivalrun voor alle kinderen van 5 t/m 12 jaar. Deze wordt alweer voor het achtste jaar georganiseerd door de jeugdsportcoördinatoren van de gemeente Baarn, Kinderopvang Baarn en Back to Basic rondom Scouting Merhula in samenwerking met Scouting Baarn.

Verken je grenzen en ga op avontuur op een 3,5 kilometer lange route door het bos. Voor de jongere kinderen (5 & 6 jaar) is er een route van 2,5 kilometer. Onderweg zijn er verschillende opdrachten en hindernissen en natuurlijk diverse drink-/ pauzeplekken. Zorg voor (oude) kleding die vies mag worden! De (groot)ouders kunnen hun kind om 17.00 uur ophalen bij Merhula waar gezamenlijk feestelijk wordt afgesloten en er gelegenheid is om SAMEN wat hindernissen te nemen! Een onvergetelijke ervaring voor groot en klein.

Aanmelden voor de Survivalrun gaat via www.activity4kids.nl/sports4kids/baarn  onder het kopje “Survivalrun 2019”. Kosten deelname € 7,50 p.p. Belangrijk: Wil je graag samen met je vriend/vriendin in 1 team? Geef dit dan direct bij aanmelding aan onder ‘Opmerkingen’.

Voor meer informatie kun je terecht bij jeugdsportcoördinator Irene de Jong, tel. 06-49900591 en i.dejong@baarn.nl )