Geef je snel op voor leuke sportdagen in de Zomervakantie!

Over een paar weken begint voor alle basisschoolkinderen de zomervakantie: een heerlijk vooruitzicht! Natuurlijk ga je niet al die weken weg met vakantie en dus worden er ook in Baarn zelf leuke sportactiviteiten georganiseerd.

You.fo-clinic

Op maandag 16 juli 2018 organiseert Irene de Jong (sportcoördinator bij Gemeente Baarn en Kinderopvang Baarn) een uitdagende en nieuwe You.fo-sportclinic voor alle kinderen van 6 t/m 12 jaar. De clinic vindt plaats van 10.00 tot 12.00/12.30 uur, op het veld bij BSO Sportkidz! en VV Eemboys aan De Geerenweg 6D in Baarn.

You.fo is een nieuwe sport. De basis van deze sport bestaat uit het gooien en vangen van een aerodynamische ring met een speciaal ontworpen stick. Het is een kruising tussen frisbee en stick/racket-sporten zoals lacrosse, hockey en tennis. De kinderen krijgen van de uitvinders van You.fo uitleg over de verschillende technieken en gaan natuurlijk ook spelen. Succes verzekerd!

Na afloop van de sportochtend sluiten we af met een gezamenlijke lunch op/rondom het veld: neem dus een eigen lunchpakketje mee. Rond 12.30 uur is het afgelopen.

Kosten voor deelname zijn € 5,00 per persoon.  Meer informatie en aanmelden gaat via de website www.activity4kids.nl/sports4kids/baarn  onder het kopje “Sportdagen zomervakantie 2018”. Vervolgens klik je op “You.fo-clinic”.

Survivalrun

In de laatste vakantieweek is op donderdag 23 augustus 2018 weer de spectaculaire, niet-te-missen Survivalrun voor alle kinderen van 5 t/m 12 jaar. Deze wordt alweer voor het zevende jaar georganiseerd door de jeugdsportcoördinatoren van de gemeente Baarn / Kinderopvang Baarn en Back to Basic, rondom Scouting Merhula in samenwerking met  Scouting Baarn.

Verken je grenzen en ga op avontuur op een 3,5 kilometer lange route. Voor de jongere kinderen (5/6 jaar) is er een route van 2,5 kilometer. Onderweg zijn er verschillende opdrachten en hindernissen en natuurlijk diverse drink- en pauzeplekken. Zorg voor (oude) kleding die vies mag worden! De (groot)ouders kunnen hun kind om 17.00 uur ophalen bij Merhula waar gezamenlijk feestelijk wordt afgesloten en er gelegenheid is om samen wat hindernissen te nemen! Een onvergetelijke ervaring voor groot en klein!

Aanmelden voor de Survivalrun gaat via www.activity4kids.nl/sports4kids/baarn onder het kopje “Sportdagen zomervakantie 2018”. Vervolgens klik je op “Survivalrun”.  Kosten voor deelname zijn € 7,50 per persoon. Let op: wil je graag samen met een vriend of vriendin in een team? Geef dit dan direct bij aanmelding aan bij “Opmerkingen”.

Voor meer informatie over de sportdagen kun je terecht bij sportcoördinator Irene de Jong, tel. 06-49900591 of irene.dejong@baarn.nl.