Gemeentedag 2019 – Fotowedstrijd

In de aanloop naar de gemeentedag 2019 organiseert de gemeente Baarn een fotowedstrijd. Daarvoor zoeken we de mooiste, leukste, liefste en opvallendste foto's. We vragen daarom aan alle inwoners van Baarn om mee te doen en één of meerdere foto's in te sturen. De mooiste foto's worden uitvergroot op canvas en tentoongesteld in het gemeentehuis, de beste drie fotografen ontvangen een prijs.

Wat zoeken we?

We kennen allemaal prachtige foto's van de grootse monumenten en mooie natuur in Baarn. Deze keer willen we het dagelijks leven in Baarn laten zien. Hoe ziet wonen/werken/winkelen/uitgaan in ons mooie Baarn eruit?  We zien het graag door uw ogen. Bijvoorbeeld boodschappen doen, spelende kinderen,  op de trein wachten, uit eten, een wandeling met de hond, familiebezoek, werken in de tuin en nog veel meer. Genoeg mogelijkheden voor enthousiaste amateurfotografen!

Wat zijn de prijzen?

De mooiste foto's worden uitvergroot tentoongesteld in het gemeentehuis tijdens de gemeentedag op 7 september. De makers van de drie beste foto's ontvangen een Baarnse goodiebag met producten van onze lokale winkeliers.

Hoe werkt het?

De spelregels zijn als volgt:

  1. Alleen inwoners van de gemeente Baarn kunnen meedoen.
  2. Medewerkers van de gemeente Baarn zijn uitgesloten van deelname.
  3. De foto's moeten uiterlijk zondag 18 augustus zijn aangeleverd via communicatie@baarn.nl ovv 'Fotowedstrijd'.
  4. Per persoon mogen maximaal vijf  foto’s worden ingeleverd.
  5. De foto’s moeten genomen zijn in de gemeente. Daaronder vallen ook Lage Vuursche en Eembrugge.   
  6. De foto’s moeten digitaal aangeleverd worden, in JPEG/JPG formaat met een minimale resolutie van 300 dpi of minimaal 2 MB.
  7. De winnaars worden bepaald door een jury bestaande uit medewerkers en van de gemeente, een vertegenwoordiging van het college en een professionele fotograaf. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
  8. Met het aanleveren van de foto's geeft u toestemming aan de gemeente Baarn om de foto’s voor onbepaalde tijd te gebruiken voor promotionele doeleinden, bijvoorbeeld de gemeentelijke website, gemeentelijke social mediakanalen, folders, flyers, brochures, nieuwsbrieven, e.d.;
  9. Als u personen herkenbaar fotografeert, dient u vooraf toestemming te vragen voor publicatie van de foto’s en gebruik door de gemeente.