HoudBaarnSchoon zoekt Helden! die hun buurt opgeruimd houden

Vorige week vertelde Margo Schothorst in de krant over dat ze regelmatig de Pekingtuin opgeruimd houdt. Mensen zoals Margo zijn goud waard voor onze gemeente.

Vandaar dat HoudBaarnSchoon haar in het zonnetje heeft gezet, ook al hoefde dat van Margo niet (“nou ja, een zwarte Mini cabriolet mogen jullie me wel geven!”). Samen met Margo hoopt HoudBaarnSchoon Baarn een stukje mooier en schoner te maken. En vooral jongeren ervan te overtuigen dat opruimen echt belangrijk is en helemaal geen moeite hoeft te kosten.

HoudBaarnSchoon zoekt mensen die net zoals Margo stukjes Baarn schoon (willen) houden. Meestal zijn dit mensen die dit al uit zichzelf doen, maar waarvan niemand het weet. Of zijn het mensen die ermee willen starten maar nog niet weten hoe. Er zijn meer plekken in Baarn waar het regelmatig een rommeltje is…

Dus als ook jij je graag inzet voor een schoner Baarn, kijk dan op onze website: www.houdbaarnschoon.nl. Daar kun je je aanmelden en daar vind je informatie over onze komende acties. We kunnen bijvoorbeeld helpen met zakken, grijpers en een speciale HoudBaarnSchoon kliko. En we kunnen je ook in het zonnetje zetten en belonen. Dank je wel!