Huurwoning zoeken vanaf eind 2019 via Woningnet Regio Eemvallei

Vanaf eind 2019 worden Baarnse huurwoningen aangeboden via Woningnet Eemvallei. Het zoeken en inschrijven op woningen in de acht regiogemeenten Amersfoort, Baarn, Bunschoten, Eemnes, Leusden, Nijkerk, Soest en Woudenberg gaat dan via één gezamenlijke website: www.woningneteemvallei.nl.

Dit maakt het makkelijker én voordeliger een woning te zoeken in Baarn en omgeving. Wie een woning zoekt in één van de acht gemeenten hoeft zich maar één keer in te schrijven en dus ook maar één keer te betalen.

Woningzoekenden in Baarn kunnen zich inschrijven als woningzoekende en het aanbod van huurwoningen volgen via de website www.hureninbaarn.nl. Eind 2019 komt die website te vervallen en verhuist naar www.woningneteemvallei.nl. Wie ingeschreven staat als woningzoekende, verhuist dan automatisch mee. Alle ingeschrevenen krijgen in september een brief over de overgang naar Woningnet Regio Eemvallei.

Voor een goede overgang is het wel belangrijk dat de persoonlijke gegevens van de huidige inschrijving op www.hureninbaarn.nl kloppen en actueel zijn, zoals huisadres en e-mailadres. Ingeschreven woningzoekenden moeten de gegevens zelf aanpassen op hun persoonlijke inlogpagina. Wie zijn inschrijving niet wenst over te zetten naar Woningnet Eemvallei, wordt verzocht zich uit te schrijven op www.hureninbaarn.nl. De gegevens worden dan niet aangeleverd aan Woningnet.