Inwonertop eind oktober

De afgelopen dagen is bij sommige inwoners uit Baarn, Eembrugge en Lage Vuursche  een uitnodiging van de burgemeester op de mat gevallen. Zij zijn via een loting geselecteerd voor de Inwonertop die op 28 oktober gehouden wordt in Theater de Speeldoos. Op deze dag bedenken de inwoners samen plannen om hun gemeente, wijk of straat mooier, beter en leuker te maken. Plannen die nu of in de toekomst ook echt uitgevoerd kunnen worden.

Het mag tijdens de inwonertop overal over gaan: de deelnemers bepalen de onderwerpen. “Dit is een unieke kans voor inwoners om aan te geven  wat  zij belangrijk vinden”, legt burgemeester Röell uit. “Inwoners krijgen de kans om hun dromen voor Baarn zelf uit te voeren.”

Geen uitnodiging, wel ideeën?

Hebt u geen uitnodiging ontvangen? Dan kunt u toch een bijdrage leveren door een onderwerp dat u belangrijk vindt voor de Inwonertop te e-mailen naar inwonertop@baarn.nl.

Bij sommige genodigden stond op de uitnodigingsbrief niet de juiste naam. Helaas is er bij het geautomatiseerde selectieproces iets mis gegaan. Onze welgemeende excuses hiervoor! Vandaag of morgen ontvangen deze genodigden de goede brief. Zij zijn namelijk wel degelijk uitgenodigd en van harte welkom.