Jeugdhonk Baarn: een plek voor Baarnse jongeren

Het Jeugdhonk Baarn is een ontmoetingsplek voor en door Baarnse jongeren. Samen met gemeente Baarn heeft Nationaal Bureau Sport Stimulering dit initiatief opgezet in 2017 en zijn zij dit verder aan het ontwikkelen om nog meer jongeren te bereiken. De doelgroep van het Jeugdhonk is 10-18 jaar.

Ontmoeting en gezelschap

Afgelopen jaar heeft het Jeugdhonk Baarn voor ruim 200 verschillende jongeren voor ontmoeting en gezelschap gezorgd. Zo hebben de jongerenwerkers van het Jeugdhonk, Sjohn en Valentijn, ook gemerkt dat jongeren die het thuis, op school of elders moeilijk hebben, hun verhaal graag komen doen bij het Jeugdhonk. 

Elke maand wordt er samen met de jongeren een activiteit georganiseerd. De jongeren kunnen hun wensen bij de jongerenwerkers aangeven. Ook hebben Baarnse organisaties, zoals sport- en cultuurverenigingen, in 2019 vernieuwende activiteiten georganiseerd voor deze jongeren. In 2020 proberen zij met de jongeren het Jeugdhonk voor nog meer jongeren interessanter te maken. 

Opening en contact

Het Jeugdhonk is op dinsdagen van 15:00 - 18:00 uur en op vrijdagen van 15:00 - 21:00 uur structureel geopend. Ook in de vakanties zijn zij op open, namelijk op: dinsdag, donderdag en vrijdag van 11:00 - 17:00 uur. De locatie van het Jeugdhonk is Geerenweg 6B, ook wel bekend als de SV Baarn kantine.

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten die het Jeugdhonk met de jongeren organiseert? Bekijk dan hun social media op Instagram en Facebook