Kinderen maken voordelig kennis met Sport en Cultuur dit voorjaar

In de vernieuwde High 5 kunnen Baarnse kinderen ook dit voorjaar weer op zoek naar de sportieve of creatieve hobby die bij hen past. Zo zijn er kennismakingslessen voor sport, Scouting, dans en muziek. Alle lessen zijn leuk en leerzaam. Kinderen kunnen nu dus zowel hun sportieve als muzikale vaardigheden ontdekken en ontwikkelen.

Het is belangrijk dat ieder kind een sport of activiteit kan vinden die bij hem of haar past. Het uitproberen van verschillende sporten en/of  activiteiten helpt daarbij. Daarom organiseren de gemeente Baarn en B.Slim Baarn samen met een groot aantal verenigingen en organisaties de  High 5.

De High 5 zijn korte cursussen van vier lessen, voor maar 6,- euro per cursus. Op deze manier kunnen kinderen verschillende sporten en activiteiten gemakkelijk en voordelig uitproberen. De lessen worden altijd na schooltijd gegeven.

Voor wie is het?

De cursussen zijn bedoeld voor leerlingen van de groepen 1 t/m 8, die kennis willen maken met een (andere) sport of culturele activiteit. Voor sommige cursussen wordt een leeftijdsgrens gesteld. Deze leeftijdsgrens wordt aangegeven bij de cursus op de website.

Informatie en aanmelden

Er is een enorme keuze aan cursussen, zoals turnen, dansen, ballet, dammen, tennis, tafeltennis, badminton, worstelen, scouting, voetbal, (kick)boksen, judo, taekwondo, jiu jitsu, handbal, zwemmen, waterpolo en muziekles. Alle informatie over de cursussen en aanmelden gaat via de website: www.activity4kids.nl/sports4kids/baarn (sport en Scouting) en www.activity4kids.nl/culture4kids/baarn (cultureel/muziek). Bij ‘High 5 voorjaar 2019’ staan alle cursussen  die u kan kiezen. Als u op de activiteit klikt, verschijnt meer informatie over de cursus.

U kunt uw kind(eren) aanmelden voor een cursus via de website. Dit kan door rechts bovenin op ‘registreer’ te klikken en vervolgens de gegevens van uw kind in te vullen. Daarna wordt er een e-mail met gebruikersnaam en wachtwoord verzonden. Heeft uw kind al eerder meegedaan aan een activiteit via deze website dan kunt u direct inloggen. Voor daadwerkelijk aanmelden klikt u op ‘aanmelden’ bij de gewenste cursus. Als alles goed is ingevuld, wordt er een bevestiging van de inschrijving verzonden naar het opgegeven e-mailadres.

Contact

Voor vragen over de High 5 kunt u contact opnemen met de gemeente Baarn, tel. (035) 5481611. Contactpersoon & coördinator van de High 5 is Irene de Jong (tel. 06-49900591). Zij is ook per mail bereikbaar via: i.dejong@baarn.nl.