Kinderen maken voordelig kennis met sport en cultuur tijdens High 5

Ook dit najaar kunnen kinderen op zoek naar de sport die bij hen past of naar hun creatieve talent, in het kader van ‘High 5’. Het uitproberen van verschillende sporten en activiteiten helpt kinderen bij het vinden van een leuke (en gezonde) hobby. In samenwerking met een groot aantal verenigingen zijn er weer allerlei kennismakingslessen voor sport, dans, Scouting, theater en muziek georganiseerd. De verenigingen die aan High 5 meedoen hanteren de geldende coronamaatregelen. De lessen worden altijd na schooltijd gegeven.

Er is een grote variëteit aan cursussen: badminton, basketbal, turnen, dansen, ballet, dammen, tennis, tafeltennis, (kick)boksen, judo, handbal, zwemmen, waterpolo, volleybal, Scouting, worstelen, hockey, theater- en diverse muzieklessen.

Voor wie is het?

De cursussen zijn bedoeld voor leerlingen van de groepen 1 tot en met 8 van de basisschool, die kennis willen maken met een (nieuwe) sport of culturele activiteit. Voor sommige cursussen geldt  een leeftijdsgrens. Deze staat aangegeven op de speciale websites voor informatie en aanmelden.

Informatie en aanmelden

Informatie over de cursussen en aanmelden gaat via de websites: www.activity4kids.nl/sports4kids/baarn (voor sport) en www.activity4kids.nl/culture4kids/baarn (voor cultuur & muziek). Onder ‘High 5 najaar 2021’ staan alle cursussen waar men uit kan kiezen dit najaar. Als u op de activiteit klikt, verschijnt meer informatie over de cursus.

Voor aanmelden moet u zich eerst hebben geregistreerd op de website. Dat doet u door rechts bovenin op ‘registreer’ te klikken en vervolgens de gegevens in te vullen. Daarna wordt er een e-mail met gebruikersnaam en wachtwoord toegezonden. Heeft uw kind al eerder meegedaan aan een activiteit via deze website dan kunt u direct inloggen. Voor het daadwerkelijk aanmelden klikt men op ‘aanmelden’ bij de gewenste cursus. Als alles goed is ingevuld, wordt er een bevestiging van de inschrijving toegezonden naar het opgegeven e-mailadres.

Contact

Voor vragen over de High 5 kan contact worden opgenomen met contactpersoon & coördinator Irene de Jong, per e-mail via i.dejong@baarn.nl of telefonisch: 06-49900591.