Laat kinderen kennismaken met Sport & Cultuur

Met High 5 kunnen uw kinderen ook dit najaar op zoek naar de sport of culturele bezigheid die bij hen past. Er zijn leuke en leerzame kennismakingslessen voor sport, dans, theater, kinderatelier en muziek!

High 5 zijn korte cursussen van vier lessen voor maar 6 euro per cursus. Op deze manier kunnen kinderen verschillende sporten en activiteiten gemakkelijk uitproberen. De lessen worden altijd na schooltijd gegeven. High 5 wordt georganiseerd door de gemeente Baarn en B.Slim Baarn in samenwerking met een groot aantal verenigingen en organisaties.

Voor wie?

De cursussen zijn bedoeld voor scholieren van de groepen 1 t/m 8 die kennis willen maken met een (andere) sport of culturele activiteit. Voor sommige cursussen is er een leeftijdsgrens gesteld. Deze wordt aangegeven bij de cursus op de website.

Informatie en Aanmelden

Alle informatie over de cursussen en aanmelden gaat via de website: www.activity4kids.nl/sports4kids/baarn (sport) en www.activity4kids.nl/culture4kids/baarn (cultureel/muziek). Aanmelden voor een cursus via de website kan door rechts bovenin op ‘registreer’ te klikken en vervolgens de gegevens van uw kind in te vullen.

Contact

Voor vragen over de High Five kan contact worden opgenomen met de gemeente Baarn, tel. (035) 5481611. Contactpersoon & coördinator van de High 5 is Irene de Jong (tel. 06-49900591, e-mail: i.dejong@baarn.nl).