Meld u aan voor participatietraject Paleis Soestdijk

De gemeente Baarn nodigt inwoners uit om zich aan te melden voor het participatietraject voor het opstellen van het bestemmingsplan voor Paleis Soestdijk en het omringende landgoed.

Dit doet de gemeente, omdat zij het belangrijk vindt om inwoners in dit proces te betrekken. Het participatietraject wordt opgezet in samenwerking met de gemeente Soest en de provincie Utrecht. Adviesbureau Awareness voert het participatietraject uit in opdracht van de gemeente Baarn.

Binnen het participatietraject kunnen omwonenden en geïnteresseerden deelnemen aan een klankbordgroep. Er worden zes bijeenkomsten georganiseerd. Tijdens deze bijeenkomsten worden de deelnemers van de klankbordgroep geïnformeerd over de onderzoeken die de basis vormen voor het bestemmingsplan. Daarnaast kunnen zij hierop feedback geven. Ook stelt de klankbordgroep een advies vast.

Aanmelden en procedure

Bent u geïnteresseerd? Dan kunt zich aanmelden door het bijgevoegde aanmeldformulier in te vullen en uiterlijk 26 mei direct te sturen naar adviesbureau Awareness via LTA@awareness.nl. U ontvangt vervolgens een bevestiging van uw aanmelding. Met oog op de voortgang en kwaliteit van het participatietraject zoeken we vaste deelnemers aan de klankbordgroep. Bij aanmelding committeert u zich aan het hele traject van zes bijeenkomsten. De bijeenkomsten worden gehouden in de periode  juni tot december 2019. 

In de klankbordgroep is plaats voor 20 inwoners. Als er meer aanmeldingen binnenkomen dan het aantal plaatsen, zal er een selectie worden gemaakt. De kennismakingsgesprekken zullen plaatsvinden op maandag 3 juni en dinsdag 4 juni.