Mobiele coronatest-bus van GGD ook in Baarn

Vanaf deze week kan men ook in de gemeente Baarn terecht voor een betrouwbare en gratis coronatest van de GGD regio Utrecht. Een aantal dagdelen per week staat er daarvoor een mobiele coronatest-bus op het parkeerterrein van theater De Speeldoos aan de Rembrandtlaan.

Voor een test bij de GGD is het nodig dat men vooraf een afspraak maakt via www.coronatest.nl of door te bellen met het landelijke nummer 0800-1202 of met de GGD regio Utrecht 030-6305400. Er wordt altijd gekeken naar de dichtstbijzijnde locatie. Of de test kan worden afgenomen op de locatie in Baarn is uiteraard afhankelijk van de beschikbaarheid.

Een afspraak maken om getest te worden door de GGD kan bij klachten die bij het coronavirus passen. Wanneer iemand ook andere aandoeningen of zware coronaklachten heeft, belt men de huisarts. Sinds 1 december kan men zich ook laten testen als er contact is geweest met iemand met corona. Meer informatie over testen is te vinden op www.rijksoverheid.nl/coronatest of via het landelijk informatienummer 0800-1351.