Nazomers Genieten doe je in Vorstelijk Baarn

Het is feest in Baarn van 15 augustus tot en met 29 september! Na het succes van voorgaande jaren staat Vorstelijk Baarn onder de noemer ‘Nazomers Genieten’ opnieuw een reeks van leuke, diverse evenementen te wachten.

Het programma van deze editie van Nazomers Genieten bewijst maar weer eens dat er in Baarn veel te zien, doen en beleven is. In 6 weken tijd zijn er maar liefst 17  activiteiten. De gemeente ondersteunt de organisatoren bij het promoten van hun evenementen. Niet alleen is het een mooi programma voor inwoners, de initiatieven  helpen ook om Vorstelijk Baarn nóg beter op de kaart te zetten in de regio.


Met traditionele evenementen als het Cultureel Festival, de Royal Run, de Trots Markt en Vorstelijk Proeven is er voor jong en oud al veel te beleven in Baarn. Daar komt nog een aantal nieuwe activiteiten bij, zoals een speurtocht naar het mysterie van het Cantonspark vanuit de Wintertuin en een speurtocht met boswachters naar wilde dieren in de bossen rond Lage Vuursche. Meer informatie en het programma vindt u op www.vorstelijkbaarn.nl. Tip: op de Facebookpagina van Vorstelijk Baarn zijn maandelijks leuke prijzen te winnen!