Nu ook online hulp bij financiële problemen

Dit item is verlopen op 27-04-2017.

Hebt u moeite om rond te komen? Iedereen heeft weleens een periode dat het financieel wat minder gaat. Maar bij sommige mensen groeien de financiële problemen boven het hoofd. Vaak is het dan moeilijk het overzicht te houden en de juiste oplossing te vinden. Wellicht herkent u dit en wilt u graag hulp of advies. Dat kan nu ook op internet. Prettig voor mensen die het fijn vinden om hun zaken online te regelen.

Hoe werkt het?

U meldt zich aan via www.schuldendebaas.nl. Vervolgens wordt uw aanmelding na uw bevestiging automatisch doorgestuurd naar een medewerker van de Kredietbank Nederland. Binnen 2 werkdagen krijgt u bericht of u in aanmerking komt voor de online schuldhulpverlening en krijgt u een persoonlijk coach/schuldhulpverlener. Die stuurt u een mail met vragen en opdrachten om in uw eigen tijd te maken. Uw coach reageert altijd binnen twee werkdagen.

Voor iedereen?

Iedereen kan zich aanmelden voor online schuldhulpverlening. Voor sommige mensen kan het uiteindelijk toch beter zijn om een persoonlijk gesprek met hun coach/schuldhulpverlener te hebben. Als dat het geval is, zal uw coach dit altijd eerst met u bespreken.

Aanmelden

U gaat naar de website www.schuldendebaas.nl. Bij de aanmeldknop kiest u voor ‘Baarn’. Dan beantwoordt u een paar vragen. Na aanmelden neemt een schuldhulpverlener van de Kredietbank Nederland binnen 2 werkdagen contact met u op.