Openingstijden en ophalen afval rond Hemelvaart & Pinksteren

Dit item is verlopen op 29-05-2017.

Rond Hemelvaartsdag en Pinksteren is het gemeentehuis op bepaalde dagen gesloten. Ook wordt het afval soms op afwijkende dagen opgehaald. Hieronder vindt u een overzicht.

Het gemeentehuis is gesloten op donderdag 25 en vrijdag 26 mei (Hemelvaartsdag en een zogenoemde ‘brugdag’) en maandag 5 juni (Tweede Pinksterdag). U kunt voor het regelen van veel zaken wel gewoon terecht op de gemeentelijke website www.baarn.nl

Afval en Recyclingstation

Er wordt door RMN geen afval opgehaald op: donderdag 25 mei (Hemelvaartsdag) en maandag 5 juni (Tweede Pinksterdag). In plaats daarvan is er een andere ophaaldag. In het inzamelschema op www.rmn.nl kunt u zien op welke andere dag het afval wordt opgehaald. Let op: dit kan ook één of meerdere dagen vóór of na een feestdag zijn! Het Recyclingstation is tijdens deze feestdagen ook gesloten.

Uw inzameldagen bekijken

Het inzamelschema met uw inzameldagen kunt u bekijken via www.rmn.nl na het invoeren van uw postcode en huisnummer. Wie een smartphone heeft kan ook de RMN-app downloaden. Hierin kunt u eenvoudig de ophaaldagen terugvinden en desgewenst een melding ontvangen als u de minicontainer of PMD-zak aan de weg moet zetten.

De minicontainer of PMD-zak moet op de inzameldag vóór 7.30 uur aan de weg staan, anders bestaat de kans dat u de vuilniswagen misloopt en uw minicontainer niet wordt geleegd of de PMD-zak niet wordt meegenomen.