Renovatie hal gemeentehuis

De gemeente Baarn werkt aan verbetering van de dienstverlening. Daarbij willen we gastvrij en toegankelijk zijn. De publieke ruimtes in ons gemeentehuis gaan we hierbij laten aansluiten, daarom wordt de hal in ons gemeentehuis gerenoveerd.

Het wordt een open, lichte ruimte met een vernieuwde informatiebalie naast de loketten, waar je rustig kunt zitten.

De ruimte waar nu de receptie is, wordt een algemene wacht- en ontmoetingsruimte voor iedereen die niet voor de loketten komt. Ook worden nog andere samenwerkingsruimtes gerealiseerd op de begane grond. Tot slot komen er een paar bijzondere groene accenten.

De nieuwe indeling van de publiekshal en het werken op afspraak maakt de medewerkers van burgerzaken en het Baarns contact centrum flexibeler. Hierdoor kunnen zij bezoekers straks nog sneller en efficiënter helpen, mét een kopje koffie erbij.

De werkzaamheden duren tot het einde van dit jaar, dit kan wat overlast geven voor bezoekers.