Roadshow VRU Brandweer in Lage Vuursche

Op verschillende manieren werkt de brandweer van de Veiligheidsregio Utrecht (VRU) aan het vergroten van het bewustzijn van brandveiligheid. De brandweer vertelt verhalen, toont filmpjes, deelt brochures, maar komt soms ook langs! Zo is de brandweer op zaterdag 17 augustus aanwezig bij het Houthakkersfeest in Lage Vuursche.

Roadshow

In opblaasbare tenten kunnen bezoekers in gesprek met brandveiligheidsexperts over brandveiligheid in en om huis. Ook krijgen bezoekers de kans om met een Virtual Reality bril op te ervaren hoe het is om wakker te worden in een woning die volstaat met rook en hoe dit het vluchten onmogelijk maakt.

Kunt u er niet bij zijn?

Voor vragen over brandveiligheid in en om huis kunnen mensen de brandweer benaderen via WhatsApp. Vragen kunnen gestuurd worden naar 06 12 95 85 99. Tijdens kantooruren beantwoorden brandveiligheidsexperts de vragen. Mensen kunnen ook telefonisch contact opnemen via 088 878 1000 of e-mailen naar voorlichting@vru.nl.

Over de Veiligheidsregio Utrecht (VRU)

De VRU is een samenwerkingsverband van de 26 Utrechtse gemeenten. De VRU co├Ârdineert de veiligheid van inwoners in de provincie Utrecht.