Schrijf snel in: Twee niet-te-missen sportdagen in de Krokusvakantie!

Over niet al te lange tijd staat de krokusvakantie alweer voor de deur en wat is er dan leuker om lekker te gaan bewegen en sporten! Sportcoördinator Irene de Jong (Gemeente Baarn en Kinderopvang Baarn) organiseert dan ook in samenwerking met BTTV Elan en ex-basketbalprof Henk Pieterse twee niet-te-missen sportdagen voor alle Baarnse basisschoolkinderen.

Op dinsdag 26 februari 2019 kunnen alle kinderen van 7/8 t/m 12 jaar (groep 5 t/m 8) meedoen aan de Baarnse Tafeltennis Kampioenschappen bij BTTV Elan. Als je op school aan de tafeltenniskennismakingslessen meedoet is dit een mooi toernooi om in de praktijk te brengen wat je hebt geleerd. Maar ook als je niet aan de kennismakingslessen meedoet, ben je natuurlijk van harte welkom om je aan te melden. Deelname is gratis!

Deze sportdag vindt plaats in het tafeltenniscentrum van Elan aan de Meester de Groothof 12 en duurt van 10.00 – 15.00 uur (inloop vanaf 9.45 uur). Voor professionele begeleiding, batjes en balletjes wordt vanzelfsprekend gezorgd. Vergeet niet je zaalschoenen en een lunchpakketje mee te nemen (voor drinken wordt gezorgd).

Op donderdag 28 februari 2019 komt de 2,11m lange ex-prof Henk Pieterse alweer voor de zevende keer met veel plezier terug naar Baarn om voor alle kinderen van 6 t/m 12 jaar zijn Basketbalclinic te geven in De Trits. Het belooft weer een echt muzikaal basketbalspektakel te worden waarin de kinderen in korte tijd veel leuke drills leren. Daarnaast wordt er op een speelse manier aandacht geschonken aan pestgedrag (de zgn. Pest-Mij-Maar-Tour). Het is altijd een erg leerzame ochtend waar de kinderen heel open en vanzelfsprekend leren opkomen voor zichzelf (en anderen). De ochtend draait dan ook om basketbal en respect! Kosten deelname: € 7,50 p.p. Je wordt om 9.45 uur in De Trits verwacht waarna van 10.00 – 12.30 uur de clinic zal plaatsvinden.

Wil jij graag aan een van deze twee sportdagen (of allebei?!!) meedoen? Geef je dan snel op via www.activity4kids.nl/sports4kids/baarn en kijk voor beide dagen onder het kopje “Sportdagen Krokusvakantie 2019” ! Mocht je nog meer informatie willen, neem dan contact op met Irene de Jong, via i.dejong@baarn.nl of 06-49900591.