Torenlaan volgende week tijdelijk dicht vanwege werkzaamheden

Van dinsdag 18 juli tot en met vrijdag 21 juli wordt een deel van de Torenlaan opgeknapt. Het gaat om het deel tussen de ingang van Het Baarnsch Lyceum / Waldheim-mavo en de gemeentegrens met Soest. Tijdens de werkzaamheden is de Torenlaan afgesloten voor alle verkeer, behalve voor fietsers en voetgangers. Het verkeer wordt omgeleid en er worden verkeersregelaars ingezet. Manage Zonneveld zal zoveel mogelijk bereikbaar blijven.

Dinsdag 18 juli begint de aannemer met het afgraven van de bermen en het verwijderen van de wegmarkeringen. Woensdag de 19e wordt er ook gefreesd. Donderdag 20 juli zijn de reparatiewerkzaamheden en worden scheuren gedicht. Op die manier is de weg klaar om geasfalteerd te worden op vrijdag 21 juli. Daarvoor moet het wel overwegend droog weer zijn. Mocht het te nat zijn, dan wordt het asfalteren op een later moment gedaan.

Manage Zonneveld blijft zoveel mogelijk bereikbaar tijdens de werkzaamheden. De verkeersregelaars zullen dit aangeven. Alleen op vrijdag - als er wordt geasfalteerd - moeten voertuigen aan het begin of einde van het werk worden geparkeerd en kan de manage per voet worden bereikt.

Na het asfalteren, kan na twee à drie weken de nieuwe belijning op het nieuwe wegdek worden aangebracht.