Uw wijkagent en Boa hebben u wat te vertellen!

Wat is een verdachte situatie? En wanneer bel je 112? Wie is uw wijkagent? En wat mag en kan een gemeentelijke Buitengewoon opsporingsambtenaar (Boa) allemaal doen? Gemeente en politie nodigen u van harte uit voor één van de twee Preventie-avonden, speciaal voor bewoners van Baarn op 22 november en 6 december aanstaande.

De avond start met een training ‘Herken verdacht gedrag’ door de politie. Tijdens deze training krijgt u informatie waar u op kunt letten bij verdacht gedrag en wat u vervolgens kunt ondernemen.

Maak kennis met uw wijkagent en Boa

Bij de avond is de wijkagent aanwezig die in uw wijk actief is. Hij of zij stelt zich voor en u kunt in gesprek gaan over wat er in de wijk speelt. Ook is de Buitengewoon opsporingsambtenaar (Boa) aanwezig om te vertellen over zijn werkzaamheden en bevoegdheden. Uiteraard kunt u vragen aan hen stellen.

Wijken

De Preventie-avonden vinden plaats op woensdag 22 november in de kantine van S.V. Baarn (Sportpark "Ter Eem", De Geerenweg 6b, Baarn) en op woensdag 6 december in Zalencentrum Het Brandpunt (Oude Utrechtseweg 4a, Baarn). Om 19.30 uur is de inloop en de bijeenkomst begint om 19.45 uur. Rond 21.00 uur is de bijeenkomst weer afgelopen. Er is plek voor 25 bewoners.

Op woensdag 22 november is de wijkagente aanwezig van de wijken Eemdal-Noord, Eemdal-Zuid, Schilderswijk en Eemland, waaronder ook Eembrugge.

Op woensdag 6 december is de wijkagent aanwezig van de wijken Centrum, Transvaal, Amaliapark, Wilhelminapark, Pr. Hendrikpark, Soestdijk en Lage Vuursche. In 2018 zijn er Preventie-avonden voor de andere wijken in Baarn. Maar wie elders in Baarn woont en toch alvast wil deelnemen, is ook van harte welkom.

Aanmelden

Wie een Preventie-avond bij wil wonen kan van tevoren aanmelden door een e-mail te sturen naar m.meerdinkveldboom@baarn.nl. U kunt ook bellen met telefoonnummer (035) 5481851. Vermeld in uw e-mail  uw naam, de datum waarop u wilt komen en het aantal personen.