Uw wijkagent en Boa hebben u wat te vertellen!

Kom naar de derde Baarnse Preventie-avond!

Wat is een verdachte situatie? En wanneer bel je 112? Wie is uw wijkagent? En wat mag en kan een gemeentelijke Buitengewoon opsporingsambtenaar (Boa) allemaal doen? Gemeente en politie nodigen u van harte uit voor de derde Preventie-avond op 29 januari aanstaande.

De avond start met een training ‘Herken verdacht gedrag’ door de politie. Tijdens deze training krijgt u informatie waar u op kunt letten bij verdacht gedrag en wat u vervolgens kunt ondernemen.
 

Maak kennis met uw wijkagent en Boa

Bij de avond is de wijkagent aanwezig die in uw wijk actief is. Hij of zij stelt zich voor en u kunt in gesprek gaan over wat er in de wijk speelt. Ook is de Buitengewoon opsporingsambtenaar (Boa) aanwezig om te vertellen over zijn werkzaamheden en bevoegdheden. Uiteraard kunt u vragen aan hen stellen.

Wijken

De derde Preventie-avond vindt plaats op maandag 29 januari in de Kleine Zaal bij de Speeltuin Oosterkwartier (Dahliastraat 16, 3742 RL Baarn). Om 19.30 uur is de inloop en de bijeenkomst begint om 19.45 uur. Rond 21.30 uur is de bijeenkomst weer afgelopen. Er is plek voor 30 bewoners.

Op deze avond is de wijkagente aanwezig van de wijken Oude-Oosterhei, Schoonoordpark, Nieuwe-Oosterhei en Pekingpark.

Vierde preventieavond

In februari 2018 wordt de vierde en tevens laatste Preventie-avond gepland voor de wijken Componistenwijk, Professorenwijk, Staatsliedenwijk en Zandvoort. Daarover volgt tijdig meer informatie.  Wie elders in Baarn woont of de eerste twee Preventie-avonden heeft gemist en wil deelnemen, is uiteraard van harte welkom op 29 januari of in februari.

Aanmelden

Wie de Preventie-avond bij wil wonen kan zich tot één week van tevoren aanmelden met een e-mail naar m.meerdinkveldboom@baarn.nl. U kunt ook bellen met telefoonnummer (035) 5481851. Vermeld in uw e-mail  uw naam en het aantal personen waarmee u komt.