Uw wijkagent en Boa hebben u wat te vertellen!

Kom naar de vierde en laatste Baarnse Preventie-avond met de Boa en wijkagent van de Componistenwijk, Professorenwijk, Staatsliedenwijk en Zandvoort.

Wat is een verdachte situatie? En wanneer bel je 112? Wie is uw wijkagent? En wat mag en kan een gemeentelijke Buitengewoon opsporingsambtenaar (Boa) allemaal doen? Gemeente en politie nodigen u van harte uit voor de vierde Preventie-avond, speciaal voor bewoners van Baarn, op 26 februari aanstaande.

De avond start met een training ‘Herken verdacht gedrag’ door de politie. Tijdens deze training krijgt u informatie waar u op kunt letten bij verdacht gedrag en wat u vervolgens kunt ondernemen.

Maak kennis met uw wijkagent en Boa

Bij de avond is de wijkagent aanwezig die in uw wijk actief is. Hij of zij stelt zich voor en u kunt in gesprek gaan over wat er in de wijk speelt. Ook is de Buitengewoon opsporingsambtenaar (Boa) aanwezig om te vertellen over zijn werkzaamheden en bevoegdheden. Uiteraard kunt u vragen aan hen stellen.

Locatie en wijken

De vierde Preventie-avond vindt plaats op maandag 26 februari in De Trits (Goeman Borgesiuslaan 2, 3741 CR Baarn). Om 19.30 uur is de inloop en de bijeenkomst begint om 19.45 uur. Rond 21.30 uur is de bijeenkomst weer afgelopen. Er is plek voor 20 bewoners.

Op deze avond is de wijkagent aanwezig van de wijken Componistenwijk, Professorenwijk, Staatsliedenwijk en Zandvoort

Aanmelden

Wie de Preventie-avond bij wil wonen kan zich tot aanmelden met een e-mail naar m.meerdinkveldboom@baarn.nl. U kunt ook bellen met telefoonnummer (035) 5481851. Vermeld in uw e-mail uw naam en het aantal personen waarmee u komt.