Vaccineren kan dichtbij huis en zonder afspraak

Inwoners die nog niet gevaccineerd zijn en wel interesse hebben in een vaccinatie kunnen dichtbij terecht voor de prik of voor vragen over vaccineren. GGD regio Utrecht heeft verspreid over de regio 23 vaccinatielocaties. Zo kan vaccineren zonder afspraak in Baarn op maandagen van  9.30-13.00 uur en 14.00-17.00 uur bij Theater de Speeldoos, Rembrandtlaan 35. En in Soest op vrijdagen in Kerk De Open Hof aan de Veenbesstraat 2 (locatie tot 16.00 uur geopend).

Het bestrijden van corona vraagt om een hoge vaccinatiegraad in alle gemeenten en wijken. Op deze manier beschermen we elkaar en ook de mensen die om bijvoorbeeld medische redenen zich niet kunnen laten vaccineren.

ID-bewijs meenemen

Op de website www.ggdru.nl/coronavaccinatie is een overzicht te vinden van alle vaccinatielocaties waar inwoners zonder afspraak terecht kunnen. Inwoners die gevaccineerd willen worden, nemen ook een ID-bewijs mee voor de registratie.

Prikangst?

GGD regio Utrecht biedt extra begeleiding Inwoners met prikangst kunnen op vaccinatielocaties in Veenendaal en Woerden terecht voor extra begeleiding. Vanaf de aankomst op de vaccinatielocatie tot en met het zetten van de prik is er speciaal opgeleid personeel aanwezig. Voor deze extra begeleiding bij prikangst kunnen inwoners een afspraak maken, via: 030-630 54 00.