Vorstelijk Baarn: Alles over Baarn op één website

Welkom in Vorstelijk Baarn! Om alle activiteiten en evenementen in Baarn onder de aandacht te brengen bij inwoners en potentiële bezoekers hebben de gemeente Baarn en het Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) Heuvelrug & Vallei de handen ineen geslagen. Het resultaat is de vernieuwde website www.vorstelijkbaarn.nl, als onderdeel van de website  www.opdeheuvelrug.nl.

“Baarn heeft de recreant veel te bieden: we hebben prachtige natuur, een schat aan cultuur historische rijkdom en een gezellig centrum”, aldus wethouder Erwin Jansma. In de nieuwe website wordt meer verbinding gelegd met de regio Utrechtse Heuvelrug. Er is informatie te vinden over evenementen, activiteiten, winkels en campagnes, zoals Nazomers Genieten en evenementen. Daarnaast is er ook aandacht voor alle winkeliers die aangesloten zijn bij de Coöperatieve Vereniging Ondernemers Centrum Baarn.

Nieuwe energie

Ruud Bouwman, Eethuys-Café De Generaal en lid van de Klankbordgroep Vorstelijk Baarn: “De website is een prima voorbeeld van de nieuwe energie die er is om Baarn vanuit breed draagvlak te versterken. Via de samenwerking met RBT Heuvelrug en Vallei kunnen we efficiënt  gebruik maken van online technieken, beeldmateriaal en marketingondersteuning. Een mooie stap vooruit.”

Een evenement op de website laten plaatsen

Iedereen die in Baarn een evenement organiseert kan dit evenement op www.vorstelijkbaarn.nl laten plaatsen. Dit kan door informatie aan te leveren bij RBT Heuvelrug & Vallei via samenwerkenloont@hv-marketing.nl. Het Regionaal Bureau voor Toerisme beheert de website.