Wandelgesprekken collegeleden met Baarnaars

Burgemeester en wethouders van de gemeente Baarn hebben de komende tijd zogeheten ‘Wandelgesprekken’ met inwoners en ondernemers. Het is één van de manieren waarmee het college van B&W op een veilige wijze contact houdt met de samenleving in lijn met de actuele coronamaatregelen.

Bedoeling van zo’n Wandelgesprek is dat een collegelid en een Baarnse inwoner, ondernemer of vertegenwoordiger van een organisatie afspreken om elkaar ergens in de buitenlucht te ontmoeten en vervolgens al wandelend tot een goed gesprek te komen.

Een aantal Baarnaars is al benaderd voor een Wandelgesprek. Uiteraard is ieder gesprek welkom. Wilt u ook graag een Wandelgesprek met een collegelid? Geef dit dan door via het e-mailadres bestuurssecretariaat@baarn.nl of bel het gemeentehuis tijdens openingsuren, tel. 035-5481611. Vermeld daarbij alstublieft ook het onderwerp waarover u wilt spreken. Zo kan er eenvoudiger een afspraak gemaakt worden met het collegelid dat over het onderwerp gaat. Een overzicht van de collegeleden en hun portefeuilles vindt u op de pagina www.baarn.nl/college.