WerkgeversServicepunt komt bij je langs: kosteloos advies over werving van personeel en sociaal ondernemen

Het WerkgeversServicepunt regio Amersfoort (WSP) gaat in september de regio in. Met een volkswagenbusje bezoeken accountmanagers industrieterreinen in Amersfoort en omgeving om zo op ludieke wijze kennis te maken met bedrijven. Wil je meer informatie over de dienstverlening van het WSP? Meld je dan aan voor een persoonlijk bedrijfsbezoek tijdens de bustour of bezoek bij de bus. Het WSP helpt werkgevers bij de werving en selectie van personeel en sociaal ondernemen. Door naar de bedrijven toe te gaan, wil het WSP werkgevers op een laagdrempelige informeren over haar dienstverlening.

Heb je een vraag over personeel of sociaal ondernemen? Je krijgt bij het WSP een vast contactpersoon die je kosteloos helpt. Hij of zij leert je bedrijf kennen en kan zo de werving en selectie voor je overnemen en op maat adviseren. Het WSP heeft zicht op alle werkzoekenden in de arbeidsmarktregio. Juist nu zijn veel mensen op zoek naar werk, waaronder hele goede kandidaten die net in de WW zitten en ZZP-ers op zoek naar een vaste baan.

Een accountmanager gaat in gesprek met kandidaten en kiest de beste mensen die passen bij je bedrijf. Je kunt zelf met hen in gesprek en vindt zo de best passende werknemers. Daarnaast adviseert het WSP over eventuele financiƫle regelingen en leerwerktrajecten.

Waar stopt de bus?

Het WSP bezoekt in september alle gemeenten in onze arbeidsmarktregio. In Baarn staat de bus op dinsdag 29 september van 14.00 tot 17.00 uur bij Nijhof, Minervaweg 3. Een compleet overzicht van alle data en locaties staat op www.wspregioamersfoort.nl/agenda/bustour-wsp-on-the-road

Plan je bezoek

Wil je dat het WSP ook bij jouw bedrijf binnenstapt? Laat dit nu alvast weten door een mail te sturen aan communicatiewsp@amersfoort.nl. Je bent dan verzekerd van een bezoek. Ook is het mogelijk om tijdens de tour zelf naar de bus te komen. Daarnaast bezoeken accountmanagers bedrijven op het terrein om meer informatie te geven of direct een afspraak te maken.