WSP regio Amersfoort helpt u bij het vinden van werk

​Bent u op zoek naar werk en wilt u daarbij hulp krijgen? Neem dan contact op met het WerkgeversServicepunt (WSP) regio Amersfoort. Het WSP is er voor alle werkzoekenden, met of zonder uitkering. Ook voor zzp-ers die (tijdelijk) een baan zoeken en voor mensen die fulltime of een paar uur per week willen gaan werken.

Het WSP helpt werkzoekenden en werkgevers uit de arbeidsmarktregio Amersfoort. Hieronder vallen de gemeenten Amersfoort, Leusden, Woudenberg, Nijkerk, Baarn, Bunschoten en Soest. Werkgevers uit deze regio melden hun vacatures bij het WSP, waar zij u op kunnen wijzen.

Ondersteuning vanuit het WSP

Recruiters van het WSP kunnen u helpen bij het vinden van een baan door u op vacatures voor te stellen. Daarnaast kunnen zij adviseren welke banen bij u passen en in welke richting u het beste kunt zoeken. Ook kunnen zij u op weg helpen met het maken van uw CV of u doorverwijzen naar de juiste organisatie.

Aanmelden

Wilt u hulp bij het zoeken naar werk? Meld u aan door het contactformulier in te vullen op: www.wspregioamersfoort.nl/voor-werkzoekenden. Mail voor meer informatie naar recruiterswsp@amersfoort.nl. Zij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.