Zomersportweek 24 t/m 28 augustus voor Baarnse jeugd

Samen met een groot aantal Baarnse sportverenigingen zijn de jeugdsportcoördinatoren van de gemeente druk bezig met het organiseren van een leuke Zomersportweek voor de jeugd van 6 tot en met 18 maar. De inschrijving is gestart.

Van maandag 24 t/m vrijdag 28 augustus zal er elke ochtend tussen 9.30 en 12.00 uur een wisselend sportaanbod zijn voor de Baarnse jeugd van 6 t/m 18 jaar op de sportvelden / atletiekbaan van Sportpark Ter Eem aan De Geerenweg. Voor 5 euro per ochtend doe je in je leeftijdsgroep mee aan drie verschillende sporten. Bij elk onderdeel krijg je training van trainers van de Baarnse verenigingen. Zo kun je dus heel eenvoudig met verschillende sporten kennismaken en kijken wat goed bij je past. Of gewoon eens een keer zoveel mogelijk verschillende sporten vrijblijvend uitproberen.

De sporten die zullen langskomen tijdens deze Zomersportweek zijn voetbal, handbal, judo, atletiek, dansen, cricket, turnen, schermen, kanjam/kinball, kickboksen en bubbelbal.

Na de eerste twee sportrondes is er een korte pauze waarin je wat te drinken, fruit en een koek krijgt (verzorgd door de gemeente). Ook is er dan gelegenheid om onder begeleiding van Damclub Baarn Soest te dammen. Om 12.00 uur is de sportochtend ten einde.

Het complete programma (van dag tot dag) staat al op de welbekende website www.activity4kids.nl/sports4kids/baarn waar je je nu direct kunt inschrijven. Kijk onder de kop ‘Zomersportweek 2020’. Natuurlijk ben je alle ochtenden van harte welkom!

Voor meer informatie kun je terecht bij jeugdsportcoördinator Irene de Jong (tel. 06-49900591 en/of e-mail: i.dejong@baarn.nl).