Zomersportweek Baarnse jeugd 23 t/m 27 augustus

De jeugdsportcoördinatoren van de Gemeente Baarn zijn alweer druk bezig met de organisatie van een mooie, actieve laatste zomervakantieweek in deze coronatijd. Samen met een groot aantal Baarnse sportverenigingen verzorgen zij voor het tweede opeenvolgende jaar een afwisselende Zomersportweek voor de jeugd van 6 t/m 18 jaar. Van maandag 23 t/m vrijdag 27 augustus zal er elke ochtend weer een wisselend sportaanbod zijn op de sportvelden/atletiekbaan van Sportpark Ter Eem aan De Geerenweg. 

Voor 5 euro per ochtend doe je in een vaste leeftijdsgroep mee aan drie verschillende sporten. Bij elk onderdeel krijg je training van de vaste trainers van de Baarnse verenigingen! Zo kun je dus heel eenvoudig met verschillende sporten kennismaken en kijken wat goed bij je past of gewoon eens een keer zoveel mogelijk verschillende sporten vrijblijvend uitproberen!

Het complete programma (van dag tot dag) staat op de welbekende website www.activity4kids.nl/sports4kids/baarn waar je je direct kunt inschrijven. Alle informatie staat onder de kop ‘Zomersportweek 2021’. Natuurlijk ben je alle ochtenden van harte welkom! 

Voor meer informatie kun je terecht bij jeugdsportcoördinator Irene de Jong, tel. 06-49900591 of per e-mail: i.dejong@baarn.nl.