Duurzaamheid, afval, veiligheid en openbare ruimte

Melding woon- en leefomgeving

Melding doen over uw leefomgeving. Kapotte stoeptegel of hondenpoep? Meld het.

Recyclingstation

U kunt afvalstoffen die niet bij het huishoudelijk afval horen kwijt bij het afvalbrengstation.

Parkeren

Hier kunt u lezen wat de verschillende parkeermogelijkheden in de gemeente Baarn zijn.

Veiligheid

We richten ons op veilige en leefbare buurten en de preventie van woninginbraak en jeugdoverlast.

Duurzaamheidswijzer

Voor uw huis, tuin, vervoer, afval en subsidiemogelijkheden

Rioolverstopping

Een verstopping op particulier terrein moet u zelf (laten) verhelpen. Voor overige verstoppingen kunt u contact opnemen met de gemeente.

Groen

Hier vindt u antwoorden op veelgestelde vragen over het groenonderhoud in onze gemeente.

Uw hond uitlaten

Op de hondenuitlaatkaart kunt u zien waar u uw hond in Baarn kunt uitlaten en welke regels hiervoor gelden.

Afval

Wat mag allemaal in de container? En wanneer wordt deze opgehaald? Wat moet u doen met verschillende soorten afval?

Wegwerkzaamheden

Op deze pagina vindt u de actuele werkzaamheden in de gemeente Baarn.

Groenwerkzaamheden

Geplande werkzaamheden aan plantsoenen, bomen en bermen.