Duurzaamheid, afval, veiligheid en openbare ruimte

Melding woon- en leefomgeving

Melding doen over uw leefomgeving. Kapotte stoeptegel of hondenpoep? Meld het.

Recyclingstation

U kunt afvalstoffen die niet bij het huishoudelijk afval horen kwijt bij het afvalbrengstation.

Parkeren

Hier kunt u lezen wat de verschillende parkeermogelijkheden in de gemeente Baarn zijn.

Uw hond uitlaten

Op de hondenuitlaatkaart kunt u zien waar u uw hond in Baarn kunt uitlaten en welke regels hiervoor gelden.

Duurzaamheidswijzer

Voor uw huis, tuin, vervoer, afval en subsidiemogelijkheden

Rioolverstopping

Een verstopping op particulier terrein moet u zelf (laten) verhelpen. Voor overige verstoppingen kunt u contact opnemen met de gemeente.

Groen

Hier vindt u antwoorden op veelgestelde vragen over het groenonderhoud in onze gemeente.

Afval

Wat mag allemaal in de container? En wanneer wordt deze opgehaald? Wat moet u doen met verschillende soorten afval?

Wegwerkzaamheden

Op deze pagina vindt u de actuele werkzaamheden in de gemeente Baarn.

Veiligheid

We richten ons op veilige en leefbare buurten en de preventie van woninginbraak en jeugdoverlast.