Gratis energievoucher / Winst uit je woning

De gemeente Baarn wil woningeigenaren helpen energielasten te verlagen, het wooncomfort te verhogen en de CO2 uitstoot in de gemeente terug te dringen. Tot 31 maart 2021 kunnen huiseigenaren gebruikmaken van twee acties die hier aan bijdragen:

Grootschalige inkoopactie Winst uit je woning

Woningeigenaren kunnen zich inschrijven voor een grote inkoopactie van zonnepanelen, vloerisolatie, spouwmuurisolatie, isolatieglas en verwarmingsinstallaties. Door de inkoop op grote schaal zijn de prijzen scherp en de producten van hoogwaardige kwaliteit. Op de website Winst uit je woning vindt u meer informatie over deze actie. Gratis en vrijblijvend meedoen aan de inkoopactie kan tot 31 maart 2021.

Gratis energievoucher

Woningeigenaren in de gemeente Baarn kunnen tot 31 maart 2021 een energievoucher ter waarde van EUR 65,- aanvragen voor de aanschaf van kleine en grotere energiebesparende producten zoals radiatorfolie, tochtstrips of Ledverlichting. Meedoen is heel eenvoudig en gaat via de website van het Duurzaam Bouwloket. Doel van de vouchers is om huiseigenaren te stimuleren hun woning energiezuiniger te maken. Zie ook: https://www.duurzaambouwloket.nl//subsidie-rre-baarn.