Projecten openbare ruimte

 • Vervanging riolering en reconstructie Molenweg

  Vanaf woensdag 24 februari start Vink Aannemingsmaatschappij in opdracht van de Gemeente Baarn met het vervangen van de riolering in de Molenweg. Door de werkzaamheden is het Meander Medisch Centrum de komende tijd vanaf de Molenweg minder goed bereikbaar. Het beste kunt u hierom gebruik maken van de ingang vanaf de Wilhelminalaan. Naar verwachting duren deze werkzaamheden tot en met eind april.

 • Eemweg - vervanging riool en aanpassing wegindeling

  Het project Eemweg loopt van de rotonde De Geerenweg tot het kruispunt met de Kerkstraat. De Eemweg wordt breed aangepakt waarbij het riool wordt vervangen en de indeling van de weg wordt aangepast.

 • Altalaan, Sophialaan, Wittelaan

  De gemeente Baarn is bezig met voorbereidingen voor het reconstrueren van de Altalaan, Wittelaan en Sophialaan. De reconstructie is nodig omdat het wegdek en het riool technisch aan vervanging toe zijn.

 • Zandvoortweg: vervanging riool en bestrating

  LAATSTE UPDATE: 27 mei 2021

  De gemeente Baarn is bezig met de voorbereidingen voor het vervangen van het riool en de bestrating van de Zandvoortweg. Het project loopt van de Goeman Borgesiuslaan tot de Professor Krabbelaan. Dit gedeelte ligt in het verlengde van het deel van de Zandvoortweg dat al eerder is vernieuwd.