Stemmen in een andere gemeente

U kunt uw stem ook in een andere gemeente uitbrengen. Hiervoor heeft u een kiezerspas nodig. Met de kiezerspas kunt u bij de verkiezing voor het Tweede Kamerverkiezingen binnen heel Nederland stemmen. Deze vraagt u aan bij de gemeente waar u op 1 februari 2021 ingeschreven stond.

Schriftelijke aanvraag

Een schriftelijke aanvraag voor een kiezerspas moet uiterlijk 12 maart 2021 voor 17.00 uur door ons ontvangen zijn. U vult hiervoor het formulier onderaan deze pagina in. Heeft u al een stempas in huis? Dan stuurt u de stempas bij uw verzoek mee.

Mondelinge aanvraag

Een mondelinge aanvraag voor een kiezerspas kan uiterlijk 12 maart 2021 om 17.00 uur gedaan worden. U moet dan persoonlijk naar het gemeentehuis waar u op de dag van kandidaatstelling (1 februari 2021) als kiezer staat geregistreerd. Daar toont u uw stempas en vraagt u een kiezerspas aan.

Te downloaden: