Stemmen vanuit het buitenland

He kan zijn dat u in Baarn staat ingeschreven, maar tijdens de Tweede Kamerverkiezing op 17 maart 2021 tijdelijk in het buitenland verblijft. Bijvoorbeeld door een vakantie of een zakenreis.

Iemand anders voor u laten stemmen (volmacht)

U kunt een familielid of kennis in Nederland voor u laten stemmen. U machtigt iemand met het formulier verzoek om bij volmacht te stemmen. Dit formulier vindt u onder aan deze pagina. U stuurt het ingevulde en ondertekende formulier naar verkiezingen@baarn.nl. Het formulier moet voor 12 maart 2021 17.00 uur door de gemeente ontvangen zijn.

Per brief stemmen

U kunt ook per brief stemmen vanaf uw tijdelijke buitenlandse adres. Daarvoor heeft u een briefstembewijs nodig. U vraagt deze aan via de website van gemeente Den Haag. Daar kunt u een verzoek doen. De uiterlijke datum hiervoor is 17 februari 2021.