Theater - Bibliotheek - Volksuniversiteit

Door de verbouwing van de locatie aan de Rembrandtlaan 35 ontstaat een nieuwe cultureel-educatieve voorziening in Baarn, waar voor alle inwoners overdag en 's avonds iets te doen is. De gemeente wil dit faciliteren door de verbouwing van het pand te financieren.

Onderaan de pagina vindt u verschillende documenten met alle informatie; van de ontwerpschetsen tot veelgestelde vragen en antwoorden.

Via deze pagina kunt u steeds op de hoogte blijven van de actuele ontwikkelingen.

Pauze van het project

Woensdag 3 juli 2019 heeft de gemeenteraad een motie aangenomen waarin het college wordt gevraagd om de uitvoering van het project Speeldoos-Bibliotheek- Volksuniversiteit tot 25 september dit jaar te pauzeren. De gemeenteraad wil deze tijd gebruiken om duidelijk te krijgen of het Arcadegebouw in de Laanstraat een mogelijke alternatieve locatie is, passend binnen de eerder door de raad gestelde kaders. Hoewel er nog veel onduidelijk is over de uitvoerbaarheid van dit voornemen, staan de betrokken organisaties open voor een haalbaar alternatief in het centrum. Aan de andere kant is al gestart met de uitvoering van het project Speeldoos-Bibliotheek-Volksuniversiteit aan de Rembrandtlaan. Het aannemen van de motie heeft wel consequenties voor het verloop van dit project.

Via onze website en social mediakanalen houden wij u als ge├»ntereseerde op de hoogte van de ontwikkelingen. 

Impressie