Trouwambtenaren

 • Ine Reinders

  Ine Reinders

  Een huwelijksdag is een bijzondere dag, waarop 2 mensen tijdens de huwelijksceremonie hun liefde voor elkaar bezegelen met het huwelijk. Ik beschouw het als een eer om op een passende manier invulling te mogen geven aan die huwelijksceremonie, of jullie het nu groots en uitbundig of juist klein en ingetogen willen beleven.

 • Wim Egels

  Wim Egels

  Samen met het bruidspaar de ceremonie invullen op een manier zoals zij dat graag willen (wat mij betreft mag dat best wel wat "vrij" zijn), zodat hun huwelijksdag mede daardoor een onvergetelijke dag wordt.

 • Wim Stolp

  Wim Stolp

  Ik ben in 1966 geboren in Baarn. Ik woon samen met mijn lieve vrouw (Corieke), zoon (Tomas) en dochters (Emma en Anna) in Baarn, voor mij het mooiste dorp van Nederland.

  De dag waarop twee mensen in het huwelijk treden of hun partnerschap laten registreren is een bijzondere dag in hun leven.

 • Gert van der Vuurst

  Gert van der Vuurst

  Trouwen is een feest waar bruidsparen (en hun familie en vrienden) al maanden naartoe leven en als ik daar een rol in kan spelen om deze dag zo gezellig en feestelijk mogelijk te laten verlopen, doe ik dat met heel veel plezier.

 • Tineke Duijnstee

  Tineke Duijnstee

  Na een loopbaan in de gezondheidszorg en een studie Rechten ben ik in 2005 benoemd tot Babs (Buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand). Ik vind het telkens weer een hele eer een huwelijk te voltrekken.

 • Amkea Langelaar

  Amkea Langelaar

  Als trouwambtenaar geniet ik van elk huwelijk dat ik sluit. Het is telkens weer bijzonder om bij zoiets persoonlijks betrokken te zijn. Een standaard praatje is niet mijn stijl. Natuurlijk heb ik een voorgesprek met jullie en probeer met de gegevens uit dat gesprek een passende, persoonlijke en vrolijke speech te maken. Ik houd van een losse toon en een speech die kort maar krachtig is.

 • Ayen Veldhuijsen

  Ayen Veldhuijsen

  In ieders leven zijn er van die gebeurtenissen die je altijd bijblijven en waar je met veel plezier op terug kijkt. Jullie huwelijksdag is natuurlijk één van die dagen! Tijdens die dag geven jullie elkaar het ja-woord, dat een enigszins plechtig, formeel moment is waarin jullie verklaren elkaar aan te nemen als echtgeno(o)t(e) en alle plichten te zullen vervullen die de wet aan de huwelijkse staat verbindt.