Ine Reinders

Ine Reinders

Een huwelijksdag is een bijzondere dag, waarop 2 mensen tijdens de huwelijksceremonie hun liefde voor elkaar bezegelen met het huwelijk. Ik beschouw het als een eer om op een passende manier invulling te mogen geven aan die huwelijksceremonie, of jullie het nu groots en uitbundig of juist klein en ingetogen willen beleven. Lees meer

In een persoonlijk voorgesprek nemen we jullie wensen door en beantwoord ik graag al jullie vragen. In dat gesprek hoop ik ook de input te krijgen voor een mooie speech waar jullie jezelf in zullen herkennen. Jullie kunnen van mij een ontspannen toon verwachten, respectvol maar ook met ruimte voor humor.

Elke huwelijksvoltrekking is voor mij uniek. Ik streef er dan ook naar om het een eigen en bijzonder karakter mee te geven, opdat dit moment voor jullie een prachtige herinnering blijft.

Over mijzelf: ik ben echtgenote, moeder en oma. Sinds mijn (pre)pensioen ben ik trouwambtenaar. Het is voor mij iedere keer weer een dankbare taak om met een mooie, persoonlijke huwelijksceremonie een bijdrage te mogen leveren aan een mooie huwelijksdag.