Uw hond uitlaten in Baarn

Op de hondenuitlaatkaart kunt u zien waar u uw hond in Baarn kunt uitlaten. Ook leest u hier waar u wel of geen opruimplicht voor hondenpoep heeft. Laat u uw hond uit in een gebied met opruimplicht? Dan stopt u de hondenpoep in de speciale afvalbakken genaamd Depodogs. De hondenuitlaatkaart kunt u onderaan deze pagina downloaden.

De gemeente heeft een aantal regels voor het uitlaten van honden

Deze regels vindt u in de toelichting. Deze toelichting kunt u onderaan deze pagina downloaden.

Uitlaatgebieden

Op de website van Doggy Dating vindt u meer informatie over zwemwater voor honden, rolstoelvriendelijke uitlaatgebieden en uitlaatgebieden met wandelroutes.

Voor vragen over de regels of uitlaatgebieden kunt u contact opnemen met één van de buitengewoon opsporingsambtenaren (BOA’s). Deze is bereikbaar via het gemeentehuis: (035) 548 16 11.