Wegwerkzaamheden

De gemeente onderhoudt stoepen, wegen en riolen. Regelmatig vinden er wegwerkzaamheden plaats. De meeste werkzaamheden zijn gepland, maar soms is er spoedonderhoud nodig. Hieronder een overzicht van geplande werkzaamheden om rekening mee te houden.

 • Veldstraat

  (23-10-2018)

  Rond 12 november wordt gestart met het vervangen van het hoofdriool in de Veldstraat. Ook zullen alle huisaansluitingen van de woningen (alleen op openbaar gebied) worden vervangen. Tijdens deze werkzaamheden wordt ook een infiltratieriool worden aangebracht waarop de aanwezige straatkolken worden aangesloten. Er wordt met de werkzaamheden in de Veldstraat gestart aan de kant van de Dalweg. De werkzaamheden in de Veldstraat gaan circa 5 weken duren. Verkeer wordt omgeleid met borden.

 • Jan Steenlaan

  (05-09-2018)

  Vanaf 17 september wordt de bestrating van de Jan Steenlaan vervangen en worden er extra parkeervakken aangelegd. De straat is hierdoor minder toegankelijk. Naar verwachting duren de werkzaamheden tot en met 16 november. 

 • Pekingtuin

  (12-10-2018)

  Vanaf maandag 12 november vinden er werkzaamheden plaats in de Pekingtuin. Twee half verharde paden en de parkeerplaats voor de poffertjeskraam worden voorzien van licht asfalt.  

  Fietsers worden een aantal dagen omgeleid via het kruispunt Javalaan/Bosstraat.

 • Werkzaamheden A27/A1

  (10-07-2018)

  Rijkswaterstaat werkt aan de verbreding van de A27 tussen Utrecht-Noord en knooppunt Eemnes en de A1 tussen knooppunt Eemnes en de afslag Bunschoten-Spakenburg. Alle informatie over de werkzaamheden en de afsluitingen vindt u op de website www.verbredingA27A1.nl.