Wegwerkzaamheden

De gemeente onderhoudt stoepen, wegen en riolen. Regelmatig vinden er wegwerkzaamheden plaats. De meeste werkzaamheden zijn gepland, maar soms is er spoedonderhoud nodig. Hieronder een overzicht van geplande werkzaamheden om rekening mee te houden.

 • Rioolwerkzaamheden fietspad Amsterdamse Straatweg

  (10-01-2019)

  Het riool in de Amsterdamse Straatweg dat loopt onder het trottoir en fietspad tussen Uytenbosch en de brug over het spoor (Oostzijde) is in slechte staat en moet worden vervangen. Tijdens de werkzaamheden worden de fietsers omgeleid naar de overzijde van de Amsterdamse Straatweg. De werkzaamheden zijn deze week gestart en naar verwachting vrijdag 25 januari afgerond, afhankelijk van de weersomstandigheden. Het overige verkeer heeft geen overlast van de werkzaamheden.

 • Trottoirs Doormanlaan

  (10-01-2019)

  Maandag 14 januari aanstaande start aannemersbedrijf Rijkeboer in opdracht van de gemeente met het vernieuwen van het trottoir in de Doormanlaan, voor de nummers 97 t/m 111 en 48 t/m 88. De vernieuwing is onderdeel van het Stoepenplan van de gemeente, waarbij trottoirs worden vernieuwd ten behoeve van de toegankelijkheid. De veertien bomen die hiervoor moeten worden gerooid komen terug in de plantsoenen in de straat.

  De verwachting is dat de werkzaamheden ongeveer 4 weken in beslag zullen nemen.

  Tijdens de werkzaamheden zal de weg open blijven voor doorgaand verkeer. Alleen tijdens het kappen van de bomen zal voor de veiligheid de weg even zijn afgesloten. Direct aanwonenden zijn per brief over de werkzaamheden geïnformeerd.