(Weg)werkzaamheden

De gemeente onderhoudt stoepen, wegen en riolen. Regelmatig vinden er (weg)werkzaamheden plaats. De meeste werkzaamheden zijn gepland, maar soms is er spoedonderhoud nodig. Hieronder een overzicht van geplande werkzaamheden om rekening mee te houden.

 • Oplossen storing straatverlichting Zuidereind

  Al geruime tijd is er een storing in de straatverlichting waardoor een groot deel van de lantaarnpalen langs het Zuidereind niet werkt. Stedin is bezig met het verhelpen van de storing. Dit is complexer dan verwacht, waardoor het helaas langere tijd duurt. Voor het verhelpen van deze storing kan het soms voorkomen dat straatverlichting overdag brandt.

 • Werkzaamheden Zandvoortweg

  Op dit moment vinden er werkzaamheden plaats aan de Zandvoortweg. Stedin en Vitens zijn bezig met het vervangen van gas- en waterleidingen. De werkzaamheden duren tot half april 2021. De werkzaamheden kunnen voor enige overlast zorgen. 

 • Vervangen huisaansluitingen Gladioolstraat e.o.

  Vanaf maandag 15 februari tot ongeveer half juni werkt aannemer Van Vulpen namens Stedin en Vitens aan vervanging van gas- en waterleidingen en elektriciteitskabels in de Gladioolstraat en omgeving. Bewoners hebben een brief hierover thuis ontvangen.

  Tijdens de werkzaamheden aan de hoofdleidingen in de straat wordt de weg en/of trottoir mogelijk voor een deel afgezet. Woningen en inritten blijven altijd bereikbaar, wel kunnen er tijdelijk minder parkeermogelijkheden in de straat zijn.