Wegwerkzaamheden

De gemeente onderhoudt stoepen, wegen en riolen. Regelmatig vinden er wegwerkzaamheden plaats. De meeste werkzaamheden zijn gepland, maar soms is er spoedonderhoud nodig. Hieronder een overzicht van geplande werkzaamheden om rekening mee te houden.

 • Werkzaamheden waterleiding Krugerlaan e.o.

  (25-09-2019)

  Tot en met maart 2020 vervangt Vitens de waterleiding in de Smutslaan, Steijnlaan, Krugerlaan en een deel van de Nassaulaan en Molenweg. De werkzaamheden worden uitgevoerd ter voorbereiding aan rioolwerkzaamheden die gepland staan voor medio 2020. Het is mogelijk dat de straten tijdelijk minder goed bereikbaar zijn. Dit wordt ter plekke aangegeven. Meer informatie is te vinden via de website Waterstoring.nl. Omwonenden zijn per brief ge├»nformeerd.

 • Asfaltvervanging Zuidereind

  (09-10-2019)

  Het asfalt aan het Zuidereind wordt vervangen door beton dat een langere gebruiksduur heeft. De werkzaamheden duren naar verwachting van 14 oktober 2019 tot en met april 2020, onder meer afhankelijk van de weersomstandigheden.

  Het werk wordt in circa 10 fases gedaan om agrarische bedrijven en woningen langs de weg bereikbaar te houden. Er wordt dus telkens een ander deel van de weg onder handen genomen. Bestemmingsverkeer is mogelijk, waarvoor onder meer de oversteek over de Eem (parallel aan de A1) wordt opengesteld. Volg de aanwijzingen op de borden. Doorgaand auto- en fietsverkeer zal echter ernstige hinder ondervinden van afsluitingen en wordt dringend geadviseerd om gedurende de werkzaamheden een andere route te kiezen.