Wegwerkzaamheden

De gemeente onderhoudt stoepen, wegen en riolen. Regelmatig vinden er wegwerkzaamheden plaats. De meeste werkzaamheden zijn gepland, maar soms is er spoedonderhoud nodig. Hieronder een overzicht van geplande werkzaamheden om rekening mee te houden.

 • Jan Steenlaan

  (05-09-2018)

  Vanaf 17 september wordt de bestrating van de Jan Steenlaan vervangen en worden er extra parkeervakken aangelegd. De straat is hierdoor minder toegankelijk. Naar verwachting duren de werkzaamheden tot en met 16 november. 

 • Wegmarkeringen Baarn en Lage Vuursche

  (11-09-2018)

  Van 17 tot en met 28 september worden verschillende wegmarkeringen opgeknapt. De werkzaamheden vinden plaats in Baarn en Lage Vuursche. De firma Van Velzen voert deze uit.
  De werkzaamheden kunnen zorgen voor wat hinder. Als dat nodig is, worden er verkeersregelaars ingezet.

 • Chopinlaan/Oude Amsterdamsestraatweg

  (15-08-2018)

  In verband met de aanleg van Zonneweide Eemnes voert Stedin de komende tijd diverse werkzaamheden uit in Baarn. Een aantal werkzaamheden zorgen voor tijdelijke veranderingen in de verkeerssituatie. Omleidingen worden ter plaatse aangegeven. Directe aanwonenden worden door Stedin geïnformeerd. 

  Chopinlaan

  • Het fietspad aan de even zijde van de Chopinlaan is niet bruikbaar van 20 t/m 23 augustus en van 28 augustus t/m 11 september. Zijstraten kunnen hier ook niet langs en de in- en uitritten zijn tijdelijk niet te gebruiken. 
  • Van 3 t/m 11 september is de hoek van de Chopinlaan/Van Heemstralaan afgesloten voor alle verkeer.
  • De Chopinlaan is deels afgesloten op 10 en 11 september.
  • De berm langs het fietspad langs de Drakenburgerweg wordt gebruikt als opslag voor de kabelhaspels van Stedin. 

  Oude Amsterdamsestraatweg

  Van 23 t/m 31 augustus is het fietspad langs de Oude Amsterdamsestraatweg aan één zijde niet bruikbaar. Via de overzijde van de weg (achter de Esso langs) omgeleid. Vanaf de Esso tot aan de oversteek Wakkerendijk is mogelijk wat hinder op het fietspad dat wel in gebruik is. De berm naast het fietspad wordt namelijk tijdelijk gebruikt als opslag voor de kabelhaspels van Stedin. 

 • Hertog Hendriklaan en Anna Paulownalaan

  (07-06-2018)

  Het wegdek in de Hertog Hendriklaan en de Anna Paulownalaan wordt vervangen. Gelijktijdig worden enkele verticale infiltratiebuizen in de berm aangebracht om regenwater in de bodem te infiltreren. Het werk wordt uitgevoerd in 4 fasen om de bereikbaarheid zo goed mogelijk te waarborgen.

  Inmiddels is het noordelijk deel van de Anna Paulownalaan en het oostelijk deel van de Hertog Hendriklaan klaar. Ook zijn de verticale boringen succesvol aangebracht.

  Momenteel wordt er gewerkt aan fase 3: het westelijk deel van de Hertog Hendriklaan. Het zuidelijk deel van de Anna Paulownalaan (fase 4) wordt aansluitend aan fase 3 uitgevoerd. Daarna wordt in het najaar nog in beide lanen de straatverlichting vervangen door LED-verlichting.

 • Werkzaamheden A27/A1

  (10-07-2018)

  Rijkswaterstaat werkt aan de verbreding van de A27 tussen Utrecht-Noord en knooppunt Eemnes en de A1 tussen knooppunt Eemnes en de afslag Bunschoten-Spakenburg. Alle informatie over de werkzaamheden en de afsluitingen vindt u op de website www.verbredingA27A1.nl.