Het is zo ver: de inschrijving voor de Zomersportweek is gestart! Iedereen van 6 t/m 16 jaar is welkom bij deze actieve en uitdagende sportdagen in de laatste week van de zomervakantie (15 t/m 19 augustus). De jeugdsportcoördinatoren van de Gemeente Baarn organiseren dit in samenwerking met een groot aantal Baarnse sportverenigingen.

Van maandag 15 t/m vrijdag 19 augustus zal er elke ochtend tussen 9.30 – 12.15 uur weer een wisselend sportaanbod zijn op de sportvelden/atletiekbaan van Sportpark Ter Eem aan De Geerenweg.

Voor € 5,- per ochtend doe je in een vaste leeftijdsgroep mee aan drie verschillende sporten. Bij elk onderdeel krijg je training van de vaste trainers van de Baarnse verenigingen! Zo kun je dus heel eenvoudig met verschillende sporten kennismaken en kijken wat goed bij je past of gewoon eens een keer zoveel mogelijk verschillende sporten vrijblijvend uitproberen!

Inschrijven

Het complete programma (van dag tot dag) staat nu op de welbekende website www.activity4kids.nl/sports4kids/baarn waar je je direct kunt inschrijven. Alle informatie staat onder de kop “Zomersportweek 2022”. Je schrijft je steeds per ochtend apart in maar natuurlijk ben je, als je wil, alle ochtenden van harte welkom! Er is een maximum aantal deelnemers van 60 kinderen per ochtend, dus aarzel niet en geef je snel op voordat je te laat bent…

Voor meer informatie kun je zoals altijd terecht bij jeugdsportcoördinator Irene de Jong (tel. 06-49900591, e-mail: i.dejong@baarn.nl).